Πεθανε Η Φιλιω Πυργακη - Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας το 1939 και τραγουδούσε σε γλέντια από την ηλικία των 14 ετών από το 1953.

Πεθανε Η Φιλιω Πυργακη - Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας το 1939 και τραγουδούσε σε γλέντια από την ηλικία των 14 ετών από το 1953.. Πέθανε η φιλιώ πυργάκη, η σπουδαία ερμηνεύτρια του δημοτικού τραγουδιού. Γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας το 1939 και τραγουδούσε σε πανηγύρια από την ηλικία των 14 ετών, από το 1953. «αντίο στην μεγαλύτερη δημοτική φωνή…. Λίγα λόγια για τη φιλιώ πυργάκη. Τη θλιβερή είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο τραγουδιστής παραδοσιακής μουσικής γιάννης.

Η σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Καλό ταξίδι φιλιώ πυργάκη», έγραψε. Η φιλιώ πυργάκη γρήγορα αναγνωρίστηκε στον χώρο του δημοτικού τραγουδιού, ενώ έχει συνεργαστεί με μεγάλους καλλιτέχνες και σπουδαίους μουσικούς. Πέθανε η τραγουδίστρια φιλιώ πυργάκη, σε ηλικία 82 ετών. «είμαι εδώ κοντά σας για ακόμα μία φορά.

Βγήκα ψηλά στα διάσελα,Η Μαριωρή παντρεύεται,Σου είπα μάνα ...
Βγήκα ψηλά στα διάσελα,Η Μαριωρή παντρεύεται,Σου είπα μάνα ... from i.pinimg.com
Η μετακόμισή της στην αθήνα λόγω ενός ατυχήματος ήταν η ευκαιρία της με την columbia, με την οποία κυκλοφόρησε πολλούς δίσκους 45 στροφών. Εσείς μου δίνετε δύναμη για να στέκομαι. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η σπουδαία τραγουδίστρια του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη. Καλό ταξίδι φιλιώ πυργάκη», έγραψε στο facebook. Όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο facebook, η πολυαγαπημένη της μητέρα πέθανε σε ηλικία 78 ετών, βυθίζοντας την. Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Βαρύ πένθος στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη. Τον μάιο, η φιλιώ πυργάκη είχε χάσει, για τον ίδιο λόγο, και τον σύζυγό της.

Η φιλιώ πυργάκη έδινε τα τελευταία χρόνια μια άνιση μάχη με τον καρκίνο από τον οποίο ηττήθηκε μόλις δύο μήνες από τον θανατο του συζύγου της, δημήτρη κωστόπουλου.

Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η μεγάλη κυρία του δημοτικού τραγουδιού φιλιώ πυργάκη. Η φιλιώ πυργάκη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών. Η φιλιώ πυργάκη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο. Σταθερή στο δημοτικό τραγούδι και χαλκέντερη ξενύχτισσα, δέχτηκε τον m.hulot στο σπίτι της στις λιβανάτες και του μίλησε για την περιπλάνησή της. Η φιλιώ πυργάκη γρήγορα αναγνωρίστηκε στον χώρο του δημοτικού τραγουδιού, ενώ έχει συνεργαστεί με μεγάλους καλλιτέχνες και σπουδαίους μουσικούς. Όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο facebook, η πολυαγαπημένη της μητέρα πέθανε σε ηλικία 78 ετών, βυθίζοντας την. Η φιλιώ πυργάκη παλεύει την τελευταία δεκαετία με τον καρκίνο, κάνοντας χημειοθεραπείες και έχοντας πίστη στην παναγία ότι θα τα καταφέρει. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη. Τον μάιο, η φιλιώ πυργάκη είχε χάσει, για τον ίδιο λόγο, και τον σύζυγό της. Στα γλέντια τραγουδούσε από τα 14 της. Τότε η φιλιώ πυργάκη δεν είχε βρει το κουράγιο να παρευρεθεί στην κηδεία του άντρα της, που ήταν το άλλο της μισό για περισσότερα από πενήντα χρόνια. Η σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η ερμηνεύτρια δημοτικών τραγουδιών έφυγε μετά από μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο.

Καλό ταξίδι φιλιώ πυργάκη», έγραψε. Ο πρώτος της δίσκος βγήκε το 1967 και. «είμαι εδώ κοντά σας για ακόμα μία φορά. Τον μάιο, η τραγουδίστρια είχε χάσει, για τον ίδιο λόγο, και τον σύζυγό της. Βαρύ πένθος στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη.

ΦΙΛΙΩ ΠΥΡΓΑΚΗ_ΠΟΥ ΠΑΝ' ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ - YouTube
ΦΙΛΙΩ ΠΥΡΓΑΚΗ_ΠΟΥ ΠΑΝ' ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ - YouTube from i.ytimg.com
Λίγα λόγια για τη φιλιώ πυργάκη. Τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τόσο με τον καρκίνο, όσο και με το ισχίο της, δυστυχώς, δεν. «η φιλιώ δεν μπόρεσε να παραστεί στην κηδεία. Καλό ταξίδι φιλιώ πυργάκη», έγραψε στο facebook. Η φιλιώ πυργάκη έγινε γνωστή τραγουδώντας σε πανηγύρια στην ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, ενώ υπολογίζεται ότι έχει κυκλοφορήσει περισσότερους από 200 διαφορετικούς δίσκους όλων των μορφών. Την είδηση για τον θάνατό της, κοινοποίησε η τραγουδίστρια μαρία γιαννακά, με ανάρτησή της στο facebook. Ύστερα από ένα ατύχημα που είχε μετακόμισε στην αθήνα, όπου παρουσιάστηκε στη δισκογραφική εταιρία columbia, με την. Η «αρχόντισα» του δημοτικού τραγουδιού , έφυγε από την ζωή πλήρης ημερών.

Τον περασμένο μάιο, η πυργάκη είχε χάσει, για τον ίδιο λόγο, και τον σύζυγό της.

Η ερμηνεύτρια δημοτικών τραγουδιών έφυγε μετά από μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο. Σταθερή στο δημοτικό τραγούδι και χαλκέντερη ξενύχτισσα, δέχτηκε τον m.hulot στο σπίτι της στις λιβανάτες και του μίλησε για την περιπλάνησή της. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη, μια από τις σημαντικότερες εκπροσώπους του δημοτικού τραγουδιού. Θρήνος στο χώρο της παραδοσιακής μουσικής. Μπορεί η φιλιώ πυργάκη να πέθανε και να άφησε την. Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε η τραγουδίστρια μαρία γιαννακά. «αντίο στην μεγαλύτερη δημοτική φωνή…. Ο πρώτος της δίσκος βγήκε το 1967 και. Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες. Η οδύσσεια μιας τραγουδίστριας των πανηγυριών. Η φιλιώ πυργάκη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο. Στα γλέντια τραγουδούσε από τα 14 της. Πέθανε η τραγουδίστρια φιλιώ πυργάκη, σε ηλικία 82 ετών.

Η φιλιώ πυργάκη (ασπρόκαμπος σικυωνίων κορινθίας, 11 οκτωβρίου 1939) είναι ελληνίδα τραγουδίστρια που έγινε γνωστή τραγουδώντας σε διάφορα πανηγύρια σε όλη την ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έδινε μάχη τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο ενώ τον μάιο είχε χάσει τον σύζυγό της από αυτή την αρρώστια. Η φιλιώ πυργάκη παλεύει την τελευταία δεκαετία με τον καρκίνο, κάνοντας χημειοθεραπείες και έχοντας πίστη στην παναγία ότι θα τα καταφέρει. Έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μεταδίδοντας το νεοδημοτικό τραγούδι. «έφυγε» από τη ζωή η φιλιώ πυργάκη , η τραγουδίστρια θρύλος των ελληνικών πανηγυριών, στα 81 της χρόνια.

ΚΟΜΙΣΙΟΝ: ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΙΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΗ ...
ΚΟΜΙΣΙΟΝ: ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΙΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΗ ... from activenews.gr
Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας το 1939 και τραγουδούσε σε πανηγύρια από την ηλικία των 14 ετών, από το 1953. Τον μάιο, η τραγουδίστρια είχε χάσει, για τον ίδιο λόγο, και τον σύζυγό της. Η φιλιώ πυργάκη είχε γεννηθεί στον ασπρόκαμπο κορινθίας το 1939. Καλό ταξίδι φιλιώ πυργάκη», έγραψε. Την είδηση για τον θάνατό της, κοινοποίησε η τραγουδίστρια μαρία. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη. 'έφυγε πριν λίγες ώρες από τη ζωή η μεγάλη φωνή της δημοτικής μας παράδοσης φιλιώ πυργάκη, η όποια τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Στα γλέντια τραγουδούσε από τα 14 της.

Εσείς μου δίνετε δύναμη για να στέκομαι.

Η φιλιώ πυργάκη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών. Πέθανε η τραγουδίστρια φιλιώ πυργάκη. Καλό ταξίδι φιλιώ πυργάκη», έγραψε στο facebook. Η φιλιώ πυργάκη έγινε γνωστή τραγουδώντας σε πανηγύρια στην ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, ενώ υπολογίζεται ότι έχει κυκλοφορήσει περισσότερους από 200 διαφορετικούς δίσκους όλων των μορφών. Πριν από δύο μήνες, τον περασμένο μάιο, η φιλιώ πυργάκη είχε χάσει τον σύζυγό της. Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας και ξεκίνησε να τραγουδάει σε γλέντια από την ηλικία των 14. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η μεγάλη κυρία του δημοτικού τραγουδιού φιλιώ πυργάκη. Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε η τραγουδίστρια μαρία γιαννακά. Την θλιβερή είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο τραγουδιστής παραδοσιακής μουσικής γιάννης καψάλης, με ανάρτηση στο facebook. Λίγα λόγια για τη φιλιώ πυργάκη. Στα γλέντια τραγουδούσε από τα 14 της. Όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο facebook, η πολυαγαπημένη της μητέρα πέθανε σε ηλικία 78 ετών, βυθίζοντας την. Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code